7 روش مهاجرت به کانادا 2020

ساخت وبلاگ

7 روش مهاجرت به کانادا 2020

اگر شما به دنبال شروع یک زندگی جدید در کشوری ایده آل هستید، به احتمال درباره دریافت اقامت دائم کانادا فکر کرده اید. چرا که به سبب امنیت بالای این کشور، به همراه تعداد کثیری از موقعیت های شغلی، کانادا تبدیل به یک قطب مهاجرتی در دنیا شده است.

بر طبق ابلاغیه دولت این کشور، کانادا خواهان جذب بیش از 1 میلیون مهاجر در سه سال آینده است.

در ادامه این مطلب برخی از ویزای کانادا و 7 روش برای مهاجرت به کانادا توضیح داده شده است.

1.اکسپرس اینتری

اکسپرس اینتری یک برنامه مهاجرتی مناسب برای نیروهای متخصص است که به متقاضیان واجد شرایط مجوز اقامت دائمی در این کشور را صادر می کند. سیسیتم اکسپرس اینتری بر اساس امتیازدهی صلاحیت متقاضیان برای مهاجرت به کانادا را بررسی میکند. امتیازدهی در اکسپرس اینتری به فاکتورهای متعددی مانند، سن، تحصیلات، تجربه کاری و میزان تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی بستگی دارد.

برنامه اکسپرس اینتری سریع ترین روش مهاجرت و اخذ اقامت دائمی کانادا محسوب می شود. چرا که بیش از 80 درصد برندگان این برنامه، در پروسه ای کمتر از 4 ماه موفق به اخذ اقامت دائم کانادا می شوند. همچنین متقاضی در صورت برنده شدن در اکسپرس اینتری می تواند به همراه خانواده خود به کانادا مهاجرت کند.

2.برنامه استانی کانادا

تمامی 10 استان و 3 قلمرو کانادا (به استثنای استان کبک) برنامه مهاجرتی مختص به خود را دارند که به  برنامه استانی یا PNP مشهور است. برنامه مهاجرتی PNP این اجازه را به هر استان می دهد که با توجه به شرایط اقتصادی و مشاغل مورد نیاز خود اقدام به جذب نیروهای متخصص کنند. متقاضیان این برنامه در صورت تائید صلاحیت موفق به اخذ اقامت دائمی کانادا در آن استان خواهند شد.

غالبا برنامه استانی کانادا اقدام به جذب نیروهای خارجی می کند که در آن سمت شغلی کمبودش یافت می شود. برای مثال اخیرا استان ساسکاچوآن در حال جذب تعداد زیادی برنامه نویس کامپیوتر می باشد.

هم اکنون بیش از 80 برنامه استانی در کشور کانادا در جریان است که هر استان، اقادام به جذب نیروی مد نظر خود را دارد. واجد شرایط شدن در هر سمت شغلی در این برنامه به معنای مهاجرت شما به کانادا خواهد بود.

3.تحصیل در کانادا

در حال حاظر تحصیل در کانادا یکی از پر تقاضا ترین روش های مهاجرتی به این کشورمحسوب می شود. 3 دلیل اصلی آن عبارتند از:

  • رنکینگ بالای دانشگاه های کانادا در سطح جهانی
  • شهریه های مناسب
  • تمایل کشور کانادا برای جذب دانشجویان بین المللی

توجه داشته باشید که محصلان بین المللی در ابتدای ورودشان به کانادا قادر به اخذ اقامت دائمی خود نخواهند بود و زمانی می توانند برای اقامت دائمی کانادا اقدام نمایند که تحصیلشان در این کشور به اتمام رسیده باشد.

4.برنامه مهاجرتی پایلوت آتلانتیک

برنامه مهاجرتی پایلوت آتلانتیک (AIP) از سال 2017 به منظور جذب نیروی کاری در ناحیه آتلانتیک برگزار شده است. کارفرمایان از طریق برنامه AIP اجازه استخدام نیروهای خارجی که به آن نیازمند هستند را خواهند داشت. بنابراین چنانچه کارفرمایی در کانادا پیشنهاد کاری برای یک تبعه خارجی ارسال نماید، آن شخص قادر خواهد بود از طرف سازمان مهاجرت و پناهندگی کانادا به این کشور مهاجرت کند.

5.ویزای کار LMIA

بسیاری از متقاضیانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند ابتدا پیشنهاد شغلی از این کشور دریافت می کنند، سپس برای اخذ ویزای کاری اقدام کرده و در نهایت از این طریق به کانادا مهاجرت می کنند. برای دریافت مجوز کار در کانادا، متقاضی نیاز به پیشنهاد شغلی و تاییدیه از سازمان کار و امور اجتماعی LMIA  دارد. کارفرمایان کانادایی که نیاز به جذب نیروی خارجی داشته باشند از طریق لمیا درخواست خود را به ثبت می رسانند و به متقاضیان واجد شرایط ویزای کاری کانادا اعطا میکنند.

6.ویزای اسپانسری کانادا

یکی از سیاست های کشور کانادا نزدیک کردن شهروندان کانادایی به خانواده های خود است. از این جهت افرادی که در کانادا زندگی می کنند قادر خواهند بود از طریق این ویزا برای برای خانواده خود اقامت دائمی دریافت کنند. برای اسپانسر شدن در ویزای خانوادگی فرد باید دارای اقامت دائمی یا شهروندی این کشور باشد.

 این دسته از متقاضیان می توانند برای همسر و فرزندان خود دعوت نامه ای ارسال کنند و مجوز اقامت دائمی آن ها را کسب نمایند. در حال حاظر متقاضیان با ویزای اسپانسری کانادا قادر به اخذ اقامت دائم برای والدین خود نخواهند بود. اما توجه داشته باشید والدین نیز، تحت سوپر ویزای کانادا می توانند به این کشور مهاجرت کنند.

7.ویزای سرمایه گذاری کانادا

ویزای سرمایه گذاری مناسب برای افرادی است که از دارایی و تمن مالی کافی برخوردار هستند یا مدیریت کسب کاری را خارج از کانادا بر عهده دارند. کشور کانادا با اجازه سرمایه گذاری افراد با تجربه، بستر رشد و پیشرفت این کشور را فراهم کرده است.

در حال حاظر دو برنامه سرمایه گذاری در کانادا دایر است که عبارتند از برنامه سرمایه گذاری فدرال و برنامه کبک. هر دو برنامه به متقاضیان ثروتمندی که قصد سرمایه گذاری 5 ساله ( و مورد تائید کانادا) در این کشور را داشته باشند مجوز اقامت دائمی صادر می کنند. همچنین متقاضیان تحت این برنامه می توانند اقامت همسر و فرزندان خود را دریافت نمایند.

سایر روش های مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از سایر روش هایی مانند ویزای بشر دوستانه و تجربه کاری نیز امکان پذیر است.

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کاری

CEC یا دسته تجربه کاری، یک برنامه مهاجرتی کانادا استکه به اشخاص اجازه ورود به کانادا برای کار کردن را می دهد و حداقل پس از 1 سال سبب اقامت دائمی این کشور می شود.

ویزای بشر دوستانه

H&Cs یا ویزای بشر دوستانه برای متقاضیانی است که واجد شرایط برای اقامت در کانادا نمی باشند اما در این کشور زندگی می کنند. اخذ این ویزا از داخل کانادا امکان پذیر است.

برای انتخاب راه مناسب برای مهاجرت به کانادا به یک گروه مهاجرتی مورد اطمینان مراجعه کنید.

وبلاگ من...
ما را در سایت وبلاگ من دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت به کانادا, نویسنده : mreza98 mreza98 بازدید : 189 تاريخ : سه شنبه 8 مهر 1399 ساعت: 17:53